Obavijest – privremeno zatvaramo vrata, radimo od kuće!

Sukladno Odluci Stožera civilne zaštite RH, Udruga „Vida“ u nadolazećem razdoblju organizira rad od kuće! To znači da nitko od djelatnika neće biti u prostoru Udruge (Slogin kula 12) dok se ne donese drugačija odluka.

Ukoliko nas trebate, možete nas nazvati na br. telefona 051/371-089 ili nam poslati mail (udrugavida.rijeka@gmail.com) ili poruku na Facebook.

Osim što vas molimo za razumijevanje, molimo vas da pazite na sebe i svoje članove obitelji, prijatelje, susjede. Ostanite kući, ne izlazite osim ako nije prijekopotrebno, temeljito perite ruke i čistite prostore u kojima boravite. Ako slučajno morate izaći iz kuće, izbjegavajte bliske kontakte s drugim ljudima (to se naročito odnosi na fizičke kontakte poput rukovanja, grljenja i slično) te se pridržavajte uputa o održavanju razmaka (u zatvorenim prostorima, budite najmanje 2 metra udaljeni, dok bi na otvorenim prostorima udaljenost trebala biti najmanje 1 metar).

Ako vam je određena samoizolacija, molimo vas, PRIDRŽAVAJTE SE UPUTA O SAMOIZOLACIJI! Podsjećamo da je kršenje samoizolacije kažnjivo novčanom kaznom, a to nitko ne želi, zar ne?

Detaljnije upute i preporuke Stožera za civilnu zaštitu RH pronađite na linku (https://www.hzjz.hr/sluzba-epidemiologija-zarazne-bolesti/koronavirus-najnovije-preporuke/), a mi bismo izdvojili i podsjetili vas na Upute o pravilnom pranju ruku 🙂

 

Pranje_ruku_

Follow us: Follow:
Facebooktwitterrssyoutubeinstagram

Share:
Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail