U Zagrebu održana edukacija za stručne djelatnike u okviru projekta „Puzzle“

28. i 29. veljače 2020. godine održana je stručna edukacija pod nazivom „Koncept životnih vještina u tretmanu ovisnosti – platforma za suradnju i put za socijalnu inkluziju“, u organizaciji Udruge za pomoć ovisnicima „Vida“. Edukacija je održana u okviru ESF projekta „Puzzle“ – povećanje zapošljivosti liječenih ovisnika, uz potporu partnerske organizacije Humanitarne organizacije „Zajednica Susret“.

Edukacija je bila usmjerena povećanju kapaciteta stručnjaka koji se u svom radu susreću s ovisnicima za procjenu funkcionalnosti ovisnika te provedbu programa i intervencija namijenjenih povećanju zapošljivosti liječenih ovisnika. Edukaciji je prisustvovalo 12 stručnjaka iz Humanitarne organizacije Zajednica Susret, Doma za ovisnike Zajednica Susret, Udruge „Moji dani“, Udruge „Pet plus“, Proizvodno-uslužne socijalne zadruge Lada, Probacijskog ureda Vukovar te Kaznionice u Lepoglavi.

Pozdravnim govorom okupljenima su se obratile predsjednica Udruge „Vida“, Sanja Filipović i predsjednica Humanitarne organizacije „Zajednica Susret“, Miroslava Rožanković. Edukaciju su vodile djelatnice Udruge „Vida“, Ivona Mladina i Karla Glažar.

Follow us: Follow:
Facebooktwitterrssyoutubeinstagram

Share:
Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail