26. lipnja 2020. – Međunarodni dan borbe protiv zlouporabe droga i Dan karijera u Vidi

Ove godine povodom Međunarodnog dana borbe protiv zlouporabe droga i nezakonitog prometa drogama (26. lipanj) u Vidi organiziramo Dan karijera za sve naše korisnike! To će biti dan posvećen zapošljavanju i povećanju zapošljivosti liječenih ovisnika, čime se već duže vrijeme intenzivno bavimo kroz provedbu ESF projekata “Puzzle” i “Timun“, ali i drugih (“Ćemo ben“, “Kodeks“, “Praksa“).

Pozivamo sve korisnike da nam se pridruže u petak, 26. lipnja 2020. godine, od 10:00 do 14:00 na Danu karijera, za koji smo pripremili bogati program! Pridružit će nam se naš korisnik, liječeni ovisnik, koji ima bogato iskustvo zapošljavanja na različitim radnim mjestima i koji će nam približiti moguće prepreke na koje osobe s problemom ovisnosti mogu naići na razgovoru za posao te kako te prepreke nadići. Volonterka Udruge također će ispričati svoje iskustvo sa zapošljavanjem i ulaskom na tržište rada iz pozicije mlade žene. Upriličit ćemo i probne razgovore za posao kako bi naši korisnici imali priliku isprobati svoje vještine samoprezentacije u zaštićenom ambijentu i uz podršku volonterki i djelatnica Udruge. Svi sudionici dobit će i potvrdu o sudjelovanju.

Uz sve ovo, ne sumnjamo kako će Dan karijera biti ispunjen, informativan i zabavan!

Ukoliko ste zainteresirani za volontiranje na Danu karijera, molimo da nam se obratite putem maila udrugavida.rijeka@gmail.com.

Vidimo se u Vidi! 

 

Follow us: Follow:
Facebooktwitterrssyoutubeinstagram

Share:
Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail