Dalekozor traži volontere.ke

Postani bloger.ica Atlasa u sklopu interaktivno-informativne platforme Dalekozor

Ove godine, u jeku pandemije COVID-19, u fokus Udruge „Vida“ ulaze mladi, naročito oni u riziku od razvoja ovisnosti i socijalne isključenosti. Zato pokrećemo Dalekozor – prvu hrvatsku interaktivnu platformu s ciljem povezivanja mladih sa stručnim osobama iz područja prevencije i suzbijanja ovisnosti. U sagledavanju situacije, često nam je potrebna pomoć – Kompas nam pomaže u orijentaciji kada nismo sigurni gdje se nalazimo. Atlas je mapa raznolikog znanja koja nam koristiti u informiranju te donošenju stavova i odluka. Ipak, nekad nam najviše znači ljudski kontakt i savjet, stoga pitajte stručnjake.inje i s iskusnim osobama provjerite svoju navigaciju.

Ako želite i sami doprinijeti kulturi mentalnog zdravlja kroz kreaciju sadržaja za blog Atlas, pošaljite nam mail na info@dalekozor.org do 10. lipnja 2021. godine s naznakom: Volontiranje na blogu Atlas i priključe se našem timu.

Naziv volonterske pozicije:
P.O.Z. – potpora u prevenciji i osnaživanju zajednice
Opis poslova:
Pisanje autorskih tekstova za blog Atlas, prevođenje tekstova sa stranih blogova o temama vezanim uz mentalno zdravlje, sredstva ovisnosti, pisanje recenzija knjiga, serija i filmova.
Napomena: sve aktivnosti volonter/ka radi u timu i uz mentorstvo stručnog kadra Udruge.
Kvalifikacije:
Tražimo mlade osobe, ponajprije buduće stručnjake.inje u pomagačkim zanimanjima, ali i druge osobe sa novinarskim iskustvom, mlade aktiviste.kinje te one koje interesira promocija mentalnog zdravlja i prevencija ovisnosti u zajednici. Sudjelovanje u projektnim aktivnostima bit će zabilježeno u volonterskim knjižicama i/ili na potvrdama, a točne aktivnosti bit će propisane volonterskim ugovorom.

Molimo sve zainteresirane da pošalju mail s kratkom biografijom na adresu info@dalekozor.org s naznakom: Volontiranje na blogu Atlas. Prijave su otvorene do 10. lipnja 2021. godine.

Follow us: Follow:
Facebooktwitterrssyoutubeinstagram

Share:
Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail