Poziv za volontiranje na projektu „Timun“

 

Udruga „Vida“, u sklopu europskog projekta „Timun – primorsko-goranska inicijativa za zapošljavanje bivših ovisnika“, ove jeseni provodi istraživanje s liječenim ovisnicima o njihovim iskustvima, potrebama i kapacitetima za rad i zapošljavanje, a putem individualnih intervjua. 

Vida poziva volonterke i volontere da se u sklopu projekta “Timun” uključe u volontersku poziciju A.I.R.: Asistent/ica u istraživačkom radu. 

Opis volonterske pozicije:

Sudjelovanje u istraživačkim aktivnostima: asistencija djelatnicama Udruge pri provođenju individualnih intervjua, preslušavanje i transkribiranje istraživačkog materijala te analiza, uz edukaciju o načinima obrade kvalitativnog istraživanja.

Napomena: sve aktivnosti volonter/ka radi u timu i uz mentorstvo stručnog kadra Udruge.

Kvalifikacije:

Tražimo prvenstveno studentice i studente kojima je u interesu savladavanje metodologije kvalitativnog istraživanja.

Sudjelovanje u projektnim aktivnostima bit će zabilježeno u volonterskim knjižicama i/ili na potvrdama, a točne aktivnosti bit će propisane ugovorom o volontiranju. Volonterke i volonteri dobit će nagrade u obliku sudjelovanja na raznim manifestacijama Udruge.

Molimo sve zainteresirane da pošalju mail s kratkom biografijom na adresu udrugavida.rijeka@gmail.com s naznakom: Volontiranje na projektu „Timun“.

Prijave su otvorene do 7. listopada 2019.

Follow us: Follow:
Facebooktwitterrssyoutubeinstagram

Share:
Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail