Ženski krug o nasilju prema ženama s Lorenom Zec

Pozivamo sve volontere i volonterke Udruge da nam se pridružite na ženskom krugu u četvrtak, 22. listopada s početkom u 10:00 sati u prostoru Resocijalizacijskog centra, Slogin kula 12.

Od 2018. godine Udruga “Vida” organizira jesenske ženske krugove o reproduktivnom zdravlju, seksualnosti, identitetima – a ove godine na red je došlo nasilje prema ženama. Krug će voditi Lorena Zec, psihologinja sestrinske udruge SOS – centar za nenasilje i ljudska prava koja aktivno radi sa ženama žrtvama nasilja. Volonteri i volonterke moći će postaviti pitanja koja ih zanimaju o dinamici obiteljskog nasilja, rodno uvjetovanom nasilju te strukturalnom/kulturalnom nasilju, a reći ćemo nešto  i o učestalosti te karakteru nasilja prema ženama koje su satkane od više marginalnih identiteta, poput ovisnica.

Susret će se održati uz poštovanje prema epidemiološkim pravilima i preporukama. Rok za prijavu je srijeda, 21. listopada u 12:00 sati.

Ženski krug jedna je od aktivnosti ciklusa #NEovisne financirana od strane  Ministarstva zdravstva kroz projekt „Praksa“ –  integrirane usluge resocijalizacijskog spektra i razvoj oporavku usmjerenih intervencija, kojeg udruga „Vida“ provodi do 2022. godine.

Vidimo se u Vidi!

Follow us: Follow:
Facebooktwitterrssyoutubeinstagram

Share:
Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail