ODRŽANA STRUČNA EDUKACIJA “KONCEPT ŽIVOTNIH VJEŠTINA U TRETMANU OVISNOSTI – PLATFORMA ZA SURADNJU I PUT ZA SOCIJALNU INKLUZIJU”

Dana 12. i 13.11.2019. u prostoriji SUME-e održana je stručna edukacija “Koncept životnih vještina u tretmanu ovisnosti – platforma za suradnju i put za socijalnu inkluziju” koja je namijenjena stručnim radnicima uključenima u liječenje, rehabilitaciju i resocijalizaciju ovisnika te ostalim stručnim radnicima koji u svom radu dolaze u dodir s ovom ciljanom skupinom. Edukacija je održana u sklopu projekta “Puzzle” – povećanje zapošljivosti liječenih ovisnika financiran iz Europskog socijalnog fonda, a provodi ga Udruga za pomoć ovisnicima “Vida” Rijeka u partnerstvu s Primorsko-goranskom županijom, Nastavnim zavodom za javno zdravstvo PGŽ i Humanitarnom organizacijom Zajednica Susret iz Zagreba.

Na stručnoj edukaciji govorile su predsjednica Udruge „Vida“ Sanja Filipović, dipl.psih.,prof., ravnateljica Odjela za zaštitu mentalnog zdravlja, prevenciju i izvanbolničko liječenje bolesti ovisnosti Karmen Jureško, dr.med.spec.psihijatar te stručne djelatnice Udruge „Vida“ Ivona Mladina, dipl.psih.,prof. i Karla Glažar, mag.paed.soc.

 

Follow us: Follow:
Facebooktwitterrssyoutubeinstagram

Share:
Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail