Studijsko putovanje stručnjaka s područja Krapinsko-zagorske županije, 02.-04.07.2020.

Udruga “Vida” organizirala je studijsko putovanje za stručnjake s područja Krapinsko-zagorske županije, koji se bave socijalno isključenim društvenim skupinama i njihovim uključivanjem u društvo. Putovanje se održalo u terminu 02.-04.07.2020. godine, a stručnjaci su u okviru ovog putovanja posjetili stambenu zajednicu Udruge Vida u Lokvama te se upoznali s primjerima dobrih praksi koje provode institucije i organizacije civilnog društva s riječkog područja. Cilj studijskog putovanja bio je povećati kapacitete stručnjaka za daljnje osmišljavanje i provedbu programa za socijalno isključene skupine na području Krapinsko-zagorske županije.

U studijskom putovanju sudjelovali su i svoje programe prezentirali Regionalni ured Rijeka Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Gradsko društvo Crvenog križa Rijeka, Dom Turnić, Udruga Društvo za istraživanje i potporu DiP, Udruga Centar za kulturu dijaloga, Udruga za zaštitu obitelji Rijeka i Udruga Terra.

 

 

 

 

 

Svim sudionicima zahvaljujemo na sudjelovanju, a nositelju projekta u sklopu kojeg je putovanje organizirano, Gradskom društvu Crvenog križa Krapina, zahvaljujemo na iskazanom povjerenju!

 

 

Follow us: Follow:
Facebooktwitterrssyoutubeinstagram

Share:
Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail