07/02/2017

“Institucionalna podrška stabilizaciji i/ili razvoju udruga”

“Institucionalna podrška stabilizaciji i/ili razvoju udruga” financirana je od strane Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.

Institucionalnom podrškom omogućuje se stručna financijska i organizacijska održivost, kao i jačanje kapaciteta organizacije za provedbu programa Udruge.


Zahvaljujući  stručnoj ekipiranosti i kompetencijama, stručni tim Udruge Vida u stanju je ponuditi visokokvalitetne i raznovrsne usluge (psihološke, administrativne, pravne, obrazovne) odgovarajuće kompleksnosti i raznovrsnosti problema korisnika Udruge, kao i umreženost i suradnju s drugim pružateljima usluga u sustavu skrbi o ovisnicima i izvan njega stvorenu u desetgodišnjem kontinuiranom radu na ovom području u našoj županiji.

Održanje radnih mjesta doprinosi razvoju i stabilizaciji Udruge, jer ona,osim odgovarajućeg upravljačkog modela, omogućuju ponudu kvalitetnih i stručnih usluga korisnicima, utjecaj udruge na kreiranje javnih politika i kulture zajednice na područjima na kojima djeluje, kao i iskustvo i znanje u osiguravanju daljnjih financiranja


Osnovna tri programa čiju izvedbu podupire ova podrška su:

  • PROGRAM RESOCIJALIZACIJE
  • PROGRAM RAZVOJA DRUŠTVENOG PODUZETNIŠTVA
  • PROGRAM RAZVOJA SOCIJALNIH USLUGA U ZAJEDNICI

#podrskanz

TRAJANJE PODRŠKE:

2017.-2019. godine


MULTIMEDIJA: http://www.droga-online.com.hr/multimedija/institucionalna-podrska/


Follow:
Facebooktwitterrssyoutubeinstagram

Share:
Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail